HOOGWAARDIG HOUT LASERSNIJDEN

Onder hoogwaardig hout verstaan we houten materialen die zich kenmerken door de hoge kwaliteit en sterkte. Deze houten materialen worden veelal gebruikt voor luxere doeleinden. Hierbij valt te denken aan het lasersnijden van walnoten onderdelen, zoals in de jachtbouw.

Lasersnijden & graveren van Hoogwaardig Hout

Hoogwaardig hout is te laseren in verschillende diktes. Er zijn verschillende massieve houtsoorten die we kunnen snijden. De dikte is afhankelijk van het soort hout.

Waarom Hoogwaardig hout laseren/ graveren?

Het lasersnijden van hoogwaardig hout gaat met grote mate van precisie en herhalingsnauwkeurigheid. Hierdoor is het lasersnijden van extreem fijne en vrijwel radiusvrije contouren mogelijk. Andere voordelen van het lasersnijden en lasergraveren van hout zijn:

  • Nauwkeurig lasersnijden van motieven
  • Minder breuk- en snijfouten, omdat het lasersnijden contactloos gebeurt
  • Splintervrije snijkanten – geen nabewerking nodig
  • Weinig materiaalverlies
  • Snel en efficiënt

Vragen? Prijsindicatie nodig?

Woodlaser levert diensten uitsluitend aan de zakelijke markt. Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een vraag over een bepaalde uitdaging? Neem contact met ons op en wij zullen vrijblijvend binnen 24 uur contact met u opnemen.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: ai, clk, cdr, cdt, cgm, cmx, csl, des, dwg, dxf, emf, fmw, gem, pat, pdf, pct, plt, svg, svgz, wmf, wpg, jpg, png, jpeg, gif, Max. bestandsgrootte: 10 MB.