Lasersnijden Hout Kosten

Lasersnijden is eigenlijk heel eenvoudig. De kosten die lasersnijden met zich mee brengen zijn met name afhankelijk van het materiaal dat gebruikt wordt en de dikte ervan. Ieder materiaal heeft zijn eigen lasersnelheid en hetzelfde geldt dus voor de dikte. Weet je de twee bovenstaande aspecten, dan kan de snelheid per seconde bepaald worden. Woodlaser heeft software in huis om deze berekening snel en eenvoudig te maken.

Graveren Hout Kosten

Met het graveren gaat het net iets anders, dat gaat op basis van het te graveren oppervlakte. Een laser moet startten en remmen elke keer dat hij heen en weer gaat. Wanneer je dus meerdere producten of grote oplages laat graveren dan kunnen wij de machine helemaal vol leggen waardoor er in verhouding minder start en rem tijd is. Dit resulteert in een gunstigere prijs.

Afhankelijk hiervan scheelt het graveren van meerdere producten snel 30% in prijs ten opzichte van het graveren van één product. De prijs is hiernaast afhankelijk van de hoogte. De factor bij de prijsbepaling van graveren is dus lengte x breedte x hoogte.

Ook voor het bepalen van de prijs voor graveerwerk heeft Woodlaser software in huis die dit snel berekent.

Uw Prijs Lasersnijden of Graveren?

Woodlaser levert maatwerk. Iedere klant heeft een andere behoefte en iedere aanvraag verschilt weer enorm van elkaar. We kunnen ongetwijfeld iets voor u betekenen. Als u onderstaand formulier invult, ontvangt u binnen 12 uur een prijsindicatie voor het graveren van betreffend product.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: ai, clk, cdr, cdt, cgm, cmx, csl, des, dwg, dxf, emf, fmw, gem, pat, pdf, pct, plt, svg, svgz, wmf, wpg, jpg, png, jpeg, gif, Max. bestandsgrootte: 10 MB.