Hout graveren

Hout graveren is een kunst. Onze nieuwe lasergraveer machines kunnen alles aan, van maatwerk tot enorme productie aantallen. Hout lasergraveren is een snelle en flexibele manier om verschillende houtsoorten probleemloos te graveren. Terwijl de laser met hoge snelheid over de oppervlakte van het hout beweegt, brandt de laser het gewenste resultaat in het hout.

Iedere klant heeft een andere behoefte en iedere aanvraag verschilt weer enorm van elkaar. Dat is ook het leuke aan ons vak, voor iedere vraag een oplossing bedenken. Wilt u een houten voorwerp laten graveren? Laat het ons weten en wij helpen u met een juiste oplossing.

Waarom hout graveren?

  • Grote mate van precisie en herhalingsnauwkeurigheid bij het graveren
  • Nauwkeurig graveren van motieven
  • Minder breuk en snijfouten, omdat het graveren contactloos gebeurt
  • Geen nabewerking nodig
  • Snel en efficiënt
  • Splintervrije zijkanten

Zakelijk & Particulier hout graveren

De vraag naar houtgravures komt zowel uit de particuliere markt als zakelijke markt. In de zakelijke markt komt de vraag met name uit de meubelindustrie, jachtbouw, interieurwereld, modelbouw en maquettebouw.

Hout lasersnijden en graveer oplossingen

Wat wilt u lasergraveren?

Woodlaser levert maatwerk. Iedere klant heeft een andere behoefte en iedere aanvraag verschilt weer enorm van elkaar. Het leuke aan ons vak is dat we bijna voor iedere vraag een oplossing hebben. Ter inspiratie hebben we op deze pagina een aantal branches aangekaart waarvoor Woodlaser in het verleden producten en oplossingen heeft geleverd. Neem gerust een kijkje en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reclame- uitingen

Relatiegeschenken

Wonen & vrijetijd

Maakindustrie

Accessoires

Interieurdesign

Schaalmodellen

Vragen over hout graveren of een prijsindicatie nodig?

Wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op en wij zullen vrijblijvend binnen 24 uur contact met u opnemen. Ook voor vragen m.b.t. hout graveren of andere uitdagingen mag u onderstaand formulier invullen.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: ai, clk, cdr, cdt, cgm, cmx, csl, des, dwg, dxf, emf, fmw, gem, pat, pdf, pct, plt, svg, svgz, wmf, wpg, jpg, png, jpeg, gif.