Houten Kaft Graveren

Een niet alledaagse aanvraag ontvingen we afgelopen maand via de website van woodlaser.nl.

Onderwerp: Kaft Notitieboek Graveren

“Goedenavond! Ik ben op zoek naar een gepersonaliseerd notitieboek (met blanco/ongelinieerde bladzijden) als gastenboek voor een afscheidsreceptie van een collega. Het leek me leuk om een daarvoor een notitieboek met gegraveerde houten kaft te gebruiken. Bij het kopje ‘Diensten’ op jullie website zie ik zoiets dergelijks staan. Wat zijn de mogelijkheden qua grootte en soort notitieboek? Binnen welke tijd zou ik die in huis kunnen hebben en aan wat voor prijs moet ik dan ongeveer denken? Bedankt alvast voor jullie reactie! Groetjes”

Gepersonaliseerd cadeau bij afscheid of bruiloft

Bij het gros van de aanvragen die wij ontvangen gaat het om massaproductie. Bedrijven die in grote aantallen houten voorwerpen willen graveren of lasersnijden. Wat veel mensen echter niet weten is dat de technische mensen bij Woodlaser ook erg enthousiast worden van maatwerk uitdagingen. Gepersonaliseerde producten die niet perse in grote aantallen geproduceerd hoeven te worden, maar uniek en volledige op maat gemaakt.

We zien bij deze wensen van particulieren vaak dat de bestemming bijvoorbeeld een cadeau op een bruiloft is of bij een afscheid zoals in deze projectcase.

Gegraveerde houten kaft naar tevredenheid opgeleverd

De gegraveerde houten kaft uit deze projectcase is naar tevredenheid opgeleverd. We hebben positieve feedback ontvangen en daar zijn we ook bij deze kleinschalige maatwerk opdrachten zeer content mee!

Houten kaft graveren? Of iets anders?

Wil je ook een uniek afscheidscadeau of cadeau op bijvoorbeeld een bruiloft laten personaliseren? En denk je aan een houten product? Wij denken ontzettend graag met je mee. Laat ons je idee weten en wij komen spoedig met je in contact.

Meer inspiratie? Bekijk een van onderstaande projectcases!