Begin september ontvingen we de volgende aanvraag via woodlaser.nl:

“Graag een mooie karakteristieke onderzetter met een stoere uitstraling. Een grovere uitstraling lijkt mij erg mooi. Gaat om relatiegeschenk, maar wil graag onderzetters die mensen graag op tafel leggen.”

Gepersonaliseerde Relatiegeschenken

We merken dat in het najaar de vraag naar gepersonaliseerde houten artikelen toeneemt. Rondom de kerstperiode is een gepersonaliseerde relatiegeschenk natuurlijk een erg leuke weggever. Naast gegraveerde houten onderzetters zien we ook een toename in de vraag naar houten borrelplanken, houten wijnkisten en overige gegraveerde houten producten.

Houten onderzetter graveren met logo

De klant uit deze projectcase is op zoek naar een karakteristieke onderzetter met een stoere uitstraling. Bij Woodlaser hebben we een gering aantal producten op voorraad liggen. Dit is puur vanwege het feit dat iedere klant een eigen behoefte heeft. Wat de ene klant karakteristiek vindt, kan een andere klant weer heel anders omschrijven. We doen er dan ook alles aan om de wensen van de klant zo goed mogelijk aan te horen om zodoende de uitstraling van het gepersonaliseerde artikel zo concreet mogelijk in kaart te brengen.

Hout graveren voorbeelden

We proberen nadat een aanvraag is ingediend altijd een aantal voorbeelden te laten zien van vergelijkbare houten producten die we gepersonaliseerd hebben. Aan de hand van de voorbeelden kan de klant aangeven welke uitstraling het meest wenselijk is. Vervolgens wordt er een voorbeeld opgestuurd van, in dit geval, de gepersonaliseerde onderzetters.

De klant uit deze projectcase was erg te spreken over het resultaat. We hebben 200 onderzetters naar tevredenheid geproduceerd en geleverd.

Houten Producten Graveren?

Wil jij ook houten producten laten graveren, maar  ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je dan inspireren in onderstaande projectcases! Indien er vragen zijn, twijfel dan niet en neem contact met ons op.