Ronde Borrelplank Graveren

Op 25 april kregen we de volgende offerte aanvraag van Puur Pulles Fotografie .

“Graag wil ik een prijsopgave voor een borrelplank ( rond en/of rechthoek), 20 stuks, met tekst. Tekst zal zijn twee Japanse tekens en Banzai eronder. Groet,”

Borrelplanken met logo in trek bij horeca

We merken een toename in graveeropdrachten voor de horeca. Steeds meer horeca ondernemers willen zich onderscheiden in hun presentatie van gerechten en borrelhapjes.

Bij deze opdracht zat er enige haast bij, aangezien de planken op 18 mei in gebruik moesten. Drie weken is qua productie en bezorging uiteraard ruim voldoende, maar er gaat vaak enkele dagen overheen om het ontwerp exact zo te krijgen als gewenst. Indien het ontwerp wordt meegeleverd, dan kunnen planken binnen 2 dagen geleverd worden.

Ronde borrelplank of andere vorm?

De ronde borrelplanken met tekst en logo uit deze klantcase zijn naar tevredenheid opgeleverd. Woodlaser streeft er naar om de wens van iedere klant zo goed mogelijk te beantwoorden. Bent u op zoek naar een ronde borrelplank? Of misschien wel vierkant, rechthoekig of in een totaal andere vorm? Dankzij ons uitgebreide machinepark is bijna aan iedere wens, op het gebied van lasersnijden en lasergraveren van hout, te voldoen.

Inspiratie?

Op zoek naar meer inspiratie? Of nieuwsgierig welke projecten we nog meer hebben opgeleverd recentelijk? Bekijk dan onderstaande klantcases.