Houten Pepermolen & Zoutmolen Graveren

Begin 2020 ontvingen we de volgende aanvraag via de website van Woodlaser.

Goedemorgen, Ik ben opzoek naar iemand die mij op korte termijn kan helpen. Ik ben opzoek naar een partij die ons logo kan graveren in 150 zout en pepervaatjes. Is dit mogelijk bij jullie, wat zijn de kosten hiervoor en hoe lang is de levertijd? Alvast onwijs bedankt! Met vriendelijke groetjes, 

Logo Graveren in Zout en Pepervaatjes

Uiteraard is het mogelijk om houten zout en pepervaatjes te voorzien van gravering. Vanuit de horeca ontvangen we met grote regelmaat aanvragen voor het graveren van horeca artikelen. Naast pepervaatjes kun je hierbij denken aan gegraveerde borrelplanken, tapasplanken, wijndozen, taphendels, kaasplanken, onderzetters en menukaarten.

De horeca wereld is bekend terrein en dus konden we snel met een idee komen voor wat betreft het graveren van de zout en pepervaatjes uit deze klantcase.

Snel Hout Graveren bij Woodlaser

De klant in deze case gaf aan dat er enige haast geboden was bij de aanvraag. Gelukkig heeft Woodlaser duizenden verschillende producten op voorraad, waardoor snelle levering vaak mogelijk is, zonder dat hier hoge spoedkoten tegenover staan. Nadat we een digitaal proefdruk toestuurde naar de klant kregen we al snel akkoord om het productieproces in gang te zetten. Binnen een week hebben wij alle 150 gegraveerde pepermolens en zoutmolens geleverd. De klant was zeer te spreken over de attente service en snelle levering.

Hout Graveren of Lasersnijden voor in Horeca?

Actief in de horeca en op zoek naar een partij die jouw houten producten kan graveren? Schroom niet en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard leveren we ook andere producten dan horeca producten. Wat we zoal doen? Neem gerust een kijkje in voorgaande cases.