Wijndozen Kerst Graveren

We ontvangen in het najaar enorm veel aanvragen voor het graveren van houten wijnkisten, borrelplanken en andere houten voorwerpen voor in het kerstpakket. Werkgevers kiezen vaak voor een mooie gegraveerde wijndoos voor hun medewerkers of klanten. Zo ook de werkgever.

“Met kerst geven wij circa 200 klanten van ons een fles wijn in een kist. Graag zouden we willen weten wat qua laser graveren de kosten zijn om dit op de houten kisten te krijgen. Leveren jullie voor de bovenstaande prijzen de kist ook er bij? Wat wij zouden willen op de kist is het logo, deze hebben wij als afbeelding (lijntekening) met contouren meegestuurd. Is het ook mogelijk om de prijs weer te geven hoeveel het kost als wij zelf de wijnkisten leveren? Graag ontvangen wij per ommegaande een prijsopgaaf voor beide opties. Met vriendelijke groet”

Houten wijnkist Graveren? Van ontwerp tot productie

Bij Woodlaser denken we mee met de behoeften van de klant. Zo kan de klant ervoor kiezen om zelf een mooie kist uit te zoeken en deze aan te leveren, of de wensen door te geven zodat onze adviseurs met een voorstel voor een wijnkist komen.

We hebben zelfs de machines in huis om volledig gepersonaliseerd de wijnkist te lasersnijden en te graveren. Alles in overleg met de klant.

Houten wijnkist gegraveerd met logo

De klant uit deze projectcase heeft gekozen voor een wijnkist uit het assortiment van Woodlaser. Ben je benieuwd welke wijnkisten we op voorraad hebben? Neem gerust contact op. We hebben deze wijnkist vervolgens voorzien van logo en de 200 wijnkisten verstuurd.

De klant was erg tevreden over het uiteindelijke resultaat.

Kerstpakket graveren?

Wil jij ook een kerstpakket graveren? Of een product in het kerstpakket voorzien van logo of tekst? We denken graag mee! Kom in contact met een van onze adviseurs en stel vrijblijvend je vraag!

Inspiratie?

Benieuwd welke houten voorwerpen we onlangs nog meer gegraveerd hebben? Neem dan een kijkje in onderstaande projectcases!