Houten Snijplank met Logo Graveren

Eind november 2019 ontvingen we de volgende aanvraag van het Van de Valk Hotel in Almelo:

“Wij overwegen een kerstpresentje voor ons personeel te regelen in de vorm van een mooie houten snijplank (borrelplank) met een logo van ons bedrijf. (v.b. toegevoegd, kan nog iets wijzigen) We zitten zelf te denken aan een budget van circa 20,- per plank. Moet wel stevig (massief) voelen. Graag ontvang ik wat mogelijkheden. Het zal om 240 stuks gaan. Wens is dat het voor 20 december klaar is. Ik begreep telefonisch dat dit haalbaar is. Ik wacht de opties graag af. Hartelijke groet, “

260 houten Snijplanken snel graveren en verzenden

De vraag van het Van de Valk Hotel in Almelo was om 240 houten snijplanken te voorzien van logo en deze zo snel mogelijk te verzenden, zodat de personeelsleden van bekende hotelketen nog voor kerst een mooi geschenk konden ontvangen.

Bij Woodlaser hebben wij veel verschillende soorten houten snijplanken, borrelplanken, kaasplanken en tapasplanken op voorraad, waardoor spoedklusjes als deze vaak geen probleem vormen.

Massief houten snijplank met logo

We hebben in overleg met ons contactpersoon vanuit Van der Valk een massief houten snijplank gevonden die voldeed aan de wensen. We hebben een ontwerp gemaakt en de snijplanken voorzien van gravure. Gelukkig konden we de snijplanken leveren binnen het budget, dat Van der Valk voor ogen had, kunnen realiseren. Én dus voor de uiterlijke datum kunnen leveren.

Ook houten planken graveren?

Nieuwsgierig wat wij zoal kunnen? Op zoek naar inspiratie? Neem gerust een kijkje in één van onderstaande projecten!