Logo in Hout laten Graveren

Begin 2019 ontvingen we het volgende verzoek via onze website van de eigenaar van Cherokeeland. CherokeeLand is gespecialiseerd in de excellentste Mini Clubman’s en Jeep Cherokees van Europa.

“Ik wil ons bedrijfslogo uit hout gesneden hebben en het op een muur plakken. Bijgaand stuur ik het logo als eps bestand. ik heb ook andere bestanden zoals factor bestand e.d. Het logo moet 150 cm breed worden. Mag ik een prijs en levertijd van U.”

Nog dezelfde dag heeft ons productie team een ontwerp en prijsindicatie toegestuurd. Het resultaat van dit project is te zien in bovenstaande foto’s. De opdrachtgever was erg tevreden over het resultaat, de service en de snelheid van het proces.

Logo in Hout Graveren?

Zit u met een uitdaging omtrent het in hout laten graveren van uw logo of een bepaalde tekst? Schroom dan niet. Ons productieteam denkt graag met u mee om er samen een prachtig product van te maken.

Neem contact met ons op en we streven er naar om vandaag nog met een prijsindicatie of antwoord te komen.

Laat u inspireren

De opdrachtgevers van Cherokeeland waren tevreden over het eindresultaat. Nieuwsgierig wat Woodlaser zoal nog meer doet? Laat u hieronder inspireren in andere projectcases.