Houten Bord met Logo Graveren

In mei 2019 ontvingen we via onze website de volgende aanvraag.

“Hallo, ik wil graag een houten board (50x50cm) kopen met een logo (zie bijlage/upload) op gegraveerd. kan je me prijs en levertermijn opgeven, in Ingelmunster, Belgium. Ik had dit graag voor moederdag, dus leveren ten laatste op 10/5.”

Sinds enkele jaren plaatsen we geregeld projectcases zoals deze om onze klanten een beeld te geven van de mogelijkheden die ons laser- graveermachines bieden. We merken dat klanten behoefte hebben aan deze inspiratie pagina’s. Ook de klant uit deze case is via een projectcase uit het verleden geïnspireerd.

Logo graveren in hout

De klant wilde graag een logo in een houten bord laten graveren. Onderstaand logo werd als bestand meegestuurd in de offerte aanvraag. Er zat enige urgentie bij de aanvraag, daar het bord in dezelfde week geleverd moest worden.

Hout graveren België

We ontvangen de laatste maanden steeds meer aanvragen uit België. We zijn er blij mee dat ook onze zuiderburen de weg naar Woodlaser steeds makkelijker weten te vinden. Dit gegraveerde logo is in 3 dagen tijd ontworpen, geproduceerd en verzonden naar Ingelmunster. De klant was zeer te spreken over onze werkwijze en het resultaat.

Producten graveren in Nederland of België?

Wil jij ook een logo laten graveren in hout? Of een ander houten product laten graveren of lasersnijden? We staan te popelen om je te helpen! Neem contact met ons op en we denken met je mee!

Laat je inspireren

Benieuwd welke producten we nog meer hebben opgeleverd? Neem een kijkje in onderstaande projectcases.