Houten Kledinghangers Graveren

Op 15 april ontvingen we de volgende aanvraag.

“Als bedankje voor een aantal speciale gasten op onze bruiloft willen wij houten kledinghangers laten graveren. Ons idee was om voor iedereen een persoonlijke hanger te maken met hun naam, onze datum en hun taak/functie op de bruiloft. Wij vroegen ons af of jullie ons hierbij kunnen helpen en wat de kosten dan zullen zijn. Wij kunnen de kleding hangers aanleveren. Alvast bedankt voor de moeite.”

Houten cadeau Bruiloft

We ontvangen geregeld aanvragen voor producten die dienen als cadeau gedurende een bruiloft. Zoals in deze projectcase komt de aanvraag soms vanuit het bruidspaar als bedankje voor de gasten. We zien echter ook veel aanvragen die juist als cadeau voor het bruidspaar bedoeld zijn.

Houten cadeau personaliseren

Een houten cadeau bied natuurlijk de perfecte gelegenheid om het cadeau te personaliseren. Met de snij-graveermachines van Woodlaser kunnen bijna alle houten voorwerpen gepersonaliseerd worden. In het geval van deze projectcase ging het om houten kleerhangers waarop de namen gegraveerd moesten worden van de personen die een functie hadden tijdens de bruiloft.

Het inmiddels getrouwde echtpaar was zeer tevreden over de service van Woodlaser en het uiteindelijke resultaat.

Houten kleerhangers graveren?

Wil jij ook houten kleerhangers laten graveren? Als cadeau op een bruiloft? Of misschien wel als relatiegeschenk of voor in jouw kledingwinkel? De kleerhangers zijn te personaliseren zoals jij dit wilt. Naast namen kan er ook een persoonlijke tekst, een logo of afbeelding gegraveerd worden in de kleerhanger. Indien je vragen hebt omtrent het graveren van kleerhangers of andere artikelen, neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Inspiratie Hout Graveren

Benieuwd welke houten voorwerpen we nog meer gegraveerd hebben de afgelopen tijd? Neem gerust een kijkje in de andere projectcases!