Menukaarthouders Graveren- 30x

Eind maart ontvingen we de volgende aanvraag via onze website.

Onderwerp: Menukaarthouder van hout

“Hallo, Wij willen graag menukaarthouders maken van hout. Op de voor en achterzijde van de menukaarten komt ons logo/bedrijfsnaam en tafelnummer gegraveerd. Hiervoor zijn 2 lange latten met c.a. 30x logo met oplopend tafelnummer erop nodig. Zaag en plakwerk kunnen we zelf, graveren niet. Kunnen jullie dat, ook voor zo’n relatief kleine oplage? Denk aan 2 latten van c.a. 10cm hoog, 1cm dik en 3M lang. Suggesties over houtsoort etc. Zijn welkom. Alvast dank, vriendelijke groet, “

Menukaarthouders Horeca Personaliseren

We merken het afgelopen jaar een flinke toename in aanvragen vanuit de horeca omtrent het personaliseren van producten die gebruikt worden in de horeca onderneming. Denk hierbij aan houten onderzetters, hendels op biertap, bierfilters, serveerplanken, bamboe rietjes, en dus menukaarthouders.

De klant uit deze projectcase was op zoek naar 30 houten menukaarthouders met gegraveerd logo en tafelnummer.

Massief Eiken hout graveren

De keuze voor de houtsoort liet de klant bij ons. We hebben gekozen voor een massief eiken menukaarthouder. Een kleine week nadat de aanvraag was ingediend, waren de houten menukaarthouders ontworpen, geproduceerd en verzonden. De klant heeft laten weten zeer tevreden te zijn over het resultaat!

Houten Producten Personaliseren in Horeca?

Wil jij ook houten producten voorzien van logo? In jouw horeca onderneming? Of misschien met een heel ander doeleinde? We denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Op zoek naar inspiratie? Laat je in onderstaande projectcases inspireren!