Informatiebord Hout Graveren

In februari ontvingen we via onze website de vraag of we houten informatieborden konden graveren, met daarop de huisregels.

“Wij zouden graag een offerte willen om onze huisregels van ons vakantiepark te graveren – laseren in hout voor in de vakantiehuisjes. Het bestand is een pdf bestand van anderhalf A4 papier. Het ontwerp wat wij reeds hebben laten maken voor een laser snijder is 16,5 bij 40 cm en bestaande uit het laseren van tekst en snij contouren.”

Berkentriplex Graveren

Het zou gaan om 85 stuks met een afmeting 40 bij 16,5 cm. Triplex, Berken of hardhout maakte de klant niet uit. Ze vonden het belangrijk dat de bordjes makkelijk schoon te houden waren en dat de borden voorzien werden van 4 schroefgaten om ze makkelijk te bevestigen aan de wand.

Onze adviseurs hebben het product uiteindelijk geproduceerd van Berkentriplex. In bovenstaande afbeeldingen treft u het eindresultaat.

Prijs graveren hout

Nadat de behoefte inventarisatie was gedaan, hebben onze tekenaars een prijsindicatie gemaakt en deze verzonden naar de klant. De klant was tevreden over de prijs, waarna de productie in gang is gezet. Bent u benieuwd hoe een prijs voor het graveren van houten materialen tot stand komt? Lees dan dit artikel.

Laat u inspireren

De opdrachtgevers van Vakantiepark Hazeduinen waren tevreden over het eindresultaat. Nieuwsgierig wat Woodlaser zoal nog meer doet? Laat u hieronder inspireren in andere projectcases.