Top 3-  Bedankje van Hout Graveren?

Wil je iemand bedanken? Het kan een heerlijk gevoel geven om iemand op een leuke manier te bedanken voor de hulp of voor de bewezen diensten in zakelijk opzicht.

Bedankjes van Hout voor personeel, vrienden of collega’s

Het is natuurlijk het allerleukst om je dank uit te spreken door middel van een origineel en persoonlijk geschenk. Wij willen je graag een zetje in de goede richting geven door een top 3 samen te stellen van houten cadeaus die wij in het verleden geproduceerd en gegraveerd hebben. De tekst of boodschap kunt u volledig personaliseren.

Zit u met een uitdaging? Laat het ons weten door contact op te nemen!

1. Houten Bedank Kaarten met Persoonlijke tekst

Bedank je vrienden, personeel of collega’s door een leuke kaart te versturen. Niet zomaar een kaart, maar een kaart van hout. De tekst die normaal met pen geschreven wordt, kan in de houten kaart gegraveerd worden.

2. Foto op Hout Graveren

Een persoonlijk bedankje? Laat een leuke foto als herinnering graveren op hout. Leuk voor aan de muur.

3. Gegraveerde Houten Fotolijst

Zorg voor een leuke foto die symbool staat voor een leuke periode geleverde prestatie. In de omlijsting kan door middel van een gravure een dankwoord worden uitgesproken.

Houten Cadeu als Bedankje Graveren?

Welk Houten bedankje vindt u het leukst? Heb je een leuk idee, maar staat het cadeau er niet tussen in deze top 3?

Vrijwel alles is mogelijk. Heb je een leuk idee voor een bedankje? Laat het ons weten, wij denken met heel veel plezier mee. Onze adviseurs komen graag met u in contact en beantwoorden alle vragen. Neem contact op.

Recente Projecten