Houten Kerstcadeaus?

De tijd vliegt, we naderen alweer het einde van het jaar. Dit betekent dat u als bedrijf of als persoon weer op zoek kunt naar leuke geschenken voor de kerstperiode. Wilt u eens wat anders dan anders? Dan kunnen wij u wellicht bijstaan. Met ons uitgebreide machinepark kunnen we bij Woodlaser vrijwel alle uitdagingen op het gebied van het lasersnijden en lasergraveren van houten materialen aan.

Top 5  – Gegraveerde Kerstcadeau’s

Om u op gang te helpen hebben wij een top 5 samengesteld van kerstcadeaus die we de afgelopen jaren geproduceerd hebben en die ons bijgebleven zijn. Uiteraard kunnen wij meer dan dit. Zit u met een uitdaging? Laat het ons weten door contact op te nemen!

1. Houten Kerstballen Graveren

Een keer wat anders dan de bekende kerstballen? Kies voor een houten bal of decoratie met persoonlijk ingegraveerde teksten.

2. Houten Wijnkist met tekst of logo Graveren

Bij wijnliefhebbers kunt u het niet meer verspillen. Een zekerheidje. Kies een goede fles wijn uit en verpak deze met een houten wijnkist. De wijnkisten kunt u voorzien van een logo of persoonlijke boodschap.

3. Houten Bierkist Graveren

Houden uw zakelijke relaties of vrienden meer van een biertje in plaats van een wijntje? Geen probleem! Dan kiest u toch voor een mooie, gepersonaliseerde bierkist?

4. Houten Kerstpakket met Tekst

Kunt u niet kiezen? Dan kunt u uiteraard ook een kerstpakket samenstellen met allerlei leuke cadeaus en lekkere versnaperingen. De houten doos kan hierbij gepersonaliseerd worden door een leuke boodschap of de naam te graveren.

5. Houten Kerstkaart Graveren

Misschien wel de meest originele uit deze top 5. De houten kerstkaart. Wilt u de kerstboodschap dit jaar net even een keer iets anders doen dan afgelopen jaren? Kies dan voor de houten kerstkaarten. Eenvoudig, persoonlijk en origineel!

Hout Kerstcadeau Graveren en/ of lasersnijden bij Woodlaser?

Welk kerstcadeau vindt u het leukst? Heb je een leuk idee, maar staat het cadeau er niet tussen in deze top 5?

Vrijwel alles is mogelijk. Heb je een leuk idee voor een kerstcadeau? Laat het ons weten, wij denken met heel veel plezier mee. Onze adviseurs komen graag met u in contact en beantwoorden alle vragen. Neem contact op.

Recente Projecten