Via Woodlaser.nl ontvingen we eind januari de volgende vraag omtrent het graveren van een houten gevelbord. De klant had zich via de klantcases laten inspireren en wilde graag gebruik maken van ons graveerwerk.

“Graag wil ik een offerte aanvragen voor het maken van een naambord. Wij willen ons huis een naam geven en deze laten zetten op een houten bord voor boven de voordeur-gevel. De naam die hierop moeten staan is: ‘t Suikerpotje. Verder zou een tekening van een suikerpotje oid leuk zijn om het geheel af te maken.”

Hout Graveren: Van ontwerp tot productie

Van ontwerp tot productie is een kreet die we bij Woodlaser vaak gebruiken. In deze projectcase wordt eens te meer duidelijk waarom. De klant heeft een idee in het hoofd, maar er is nog niets uitgewerkt. Zoals te lezen wilde de klant graag een naam op het bord, maar hiernaast ook een tekening van een suikerpotje.

Met bovenstaande informatie zijn onze adviseurs en technische mensen aan het werk gegaan, met onderstaand als resultaat. Is hij niet leuk?!

Houten Gevelbord Graveren?

Naast gevelborden graveert Woodlaser tal van andere producten. Denk hierbij aan relatiegeschenken, binnen- en buitenreclame en interieurontwerp. Wilt u ook een een houten product laten graveren of lasersnijden? Neem eens een kijkje op onze inspiratiepagina.

Laat u inspireren

De opdrachtgevers van ‘t Suikerpotje waren tevreden over het eindresultaat. Nieuwsgierig wat Woodlaser zoal nog meer doet? Laat u hieronder inspireren in andere projectcases.